Motivatieweek in Portugal (13-19 aug. 2017)

Motifire gaat iets nieuws doen. Een hele week naar Portugal. We verblijven op Quinta Travancinha (midden-Portugal). Samen met een aantal jongens  gaan we trainen, werken en chillen. Iets voor jou? Lees dan verder of download hier de flyer.

Merk je dat je weinig gemotiveerd bent voor school, niet weet wat je wilt? En heb je daar last van?
Dan is deze motivatietraining echt iets voor jou.  Met een intensief programma van training, work en leisure ben je samen actief bezig. Zorg dat je erbij bent en krijg de motivatie terug om te doen wat jij belangrijk vindt!

Voor wie?
Jongens van 16-20 jaar zijn van harte welkom. Een intake-gesprek behoort tot het voortraject. Er zijn verschillende follow-up mogelijkheden (individueel en in de groep, voor jongeren en ouders)

Waar verblijven we?

01b9dc138d0773d9fa36d272c55c925e6873f7713e

We logeren op Quinta Travancinha, een Nederlands educatiecentrum in opbouw. Met een slaapzaal, een trainingsruimte en eetkamer. Kernwoorden van de Quinta zijn: prachtplek, afgelegen, heerlijk warm, basaal, zwembad, lekker eten, wifi aanwezig (40°25’58.5″N 7°50’14.7″W).

Info voor ouders
Merk je dat jullie zoon weinig gemotiveerd is voor school en niet weet wat hij wil? En heeft hij daar last van? En roept het bij jullie (vaak) machteloze gevoelens op?

Dan is deze motivatietraining echt iets voor jullie zoon.  Door naar een andere plek te gaan, samen met andere jongens bezig te zijn en via een actiegericht programma te werken, zijn we bezig de zin in school of de motivatie in het algemeen te vergroten en te behouden. Zodat jullie zoon weer gaat doen wat hij belangrijk vindt.

Praktisch

  • Wanneer: zondag 13 augustus – zaterdag 19 augustus 2017
  • Waar: Quinta Travancinha, Portugal
  • Kosten: 500 euro (inclusief verblijfkosten, eten/drinken, trainingskosten, transfer Porto-Travancinha en incl. btw)
  • Niet in prijs inbegrepen: retourvlucht Eindhoven- Porto en zakgeld
  • Geen alcohol, geen drugs

Nu al meer weten neem contact met ons op.

travancinha   2014-07-29 08.17.46